mnogi su srećni zbog nje

Prva reakcija nakon vesti da OTAC ODUSTAJE OD STARATELJSTVA: Britni Spirs dugo nismo videli ovakvu

0

Britni Spirs se nedavno oglasila putem svog Instagam profila, pa odigrala "ples slobode".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon vesti koja je odjeknula svetom, da je Britni Spirs ponovo slobodna, i da  otac Džejmi Spirs odustanje od starateljstva i upravljanja njenom imovinom, javnost je počela da nagađa da li je ovo istinita informacija ili se pop zvezdi priprema još strašnija solucija za budućnost.

 

"Zapravo, nema osnova za suspendovanje ili isključenje gospodina Spirsa kao staratelja nad imovinom i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođice Spirs." - pisalo je u izveštaju do kojeg je došao portal TMZ.

 

Novi advokat pre nekoliko dana istakao je da se pevačica ne oseća dobro, te je bilo pitanje vremena kada bi potpuno psihički posrnula, ali će ovaj događaj bitno pomeniti njeno stanje, veruje Metju Roznegart.

 

Spirsova se nedavno oglasila putem svog Instagam profila, gde je odigrala "ples slobode", kako su ga nazvali fanovi širom planete.

 

 

"Možete videti poslednji ples u crvenom topu. Srećna sam dok igram, to čini da se osećam slobodno. Nisam sigurna zašto sam tako obazriva. Možda mi to moje polomljeno stopalo govori da budem. Ali bez obzira na to, i dalje se osećam kao da lebdim dok igram." - napisala je, a potom objavila crtež, koji oslikava devojku okrenutu leđima sa svećem u kosi.

 

 

 

makonda-tracker