nije se nadala

Zahvaljujući seriji Vojna akademija PRONAŠLA PORODICU! Emotivno iskustvo lepe BAJE, Subotičanke poreklom iz Afrike

1

Glumica i instruktorka joge Baja Bague Namkose posetila je pre nekoliko godina Centralnoafričku republiku kako bi se konačno sastala sa svojom porodicom

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepotica koja je već godinama televizijskoj publici u Srbiji sinonim za jogu, ali je poznata i po ulozi seriji "Vojna akademija".


Upravo je serija o vojnim oficirima i kadetima, u kojoj je Baja igrala lik oficirke Larise, pomogla glumici na način koji nije ni očekivala.


Moj tata je došao u Srbiju iz Centralnoafričke Republike da studira, ostao je ovde i potpuno prekinuo kontakt sa celom familijom u Africi, tako da ja nikakav kontakt nisam imala sa njima. Na snimanju je jedan moj dragi kolega stavio fotografiju na Fejsbuk sa lokacijom Centralnoafrička Republika Bangi. Meni su prijatelji počeli da čestitaju što sam konačno uspela da stupim u kontakt s rodbinom. Bilo mi je jako neprijatno... — ispričala je Baja za "Blic" pre izvesnog vremena i otkrila da se potom dogodilo upravo to! — A onda je moja rođena tetka sa tatine strane videla tu sliku. Usledio je poziv koji me je jako obradovao. Spojili smo se i zbog "Vojne akademije" sam našla rodbinu.

 

Baya Bague Namkosse
foto: Instagram

Kako je Baja tada ispričala, ona je rođena Subotičanka.


Mama mi je Subotičanka, tačnije, polu-Slovenka, polu-Nemica. Ja sam rođena 31. jula 1980. godine, u Subotici — rekla je Baja.


Ona je, inače, ponosna majka devojčica Mije i Vanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 📺 Baya i Joga (@bayajoga)


Iako je gluma njena prva ljubav — njom se bavi od 15. godine, Baja je na Fakultetu političkih nauka magistrirala komunikologiju i vredno radi kako ispred tako i iza kamera.

 

 

makonda-tracker