ne radite ovo

NIKO, NIKAD i NIGDE ne sme da ih posluša: 5 najglupljih saveta o seksu koje smo čuli do sad

0

Uvreda su za dostojanstvo, besmisleni i u nekim slučajevima čak i fizičko povređivanje!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

"Kosmopoliten", ultimativna Biblija ženskog seksualnog oslobađanja i buđenja u Americi, donela nam je mnogo korisnih i praktičnih saveta proteklih decenija, ali potkrale su se i besmislice koje niko, nikad, nigde ne treba da posluša ako želi srećan seksualni život!

 

  • Izbegavajte smeh

"Pokušajte da izbegnete da se u krevetu dogodi bilo šta zbog čega biste se nasmejali jer bi treskanje stomaka moglo da učini da se ne osećate samouvereno."


Seksualni odnos dvoje ljudi je stvar opuštenosti i poverenja, a ako ga imate s nekim pred kim ne smete da se nasmejete — dobro razmislite treba li vam takav partner.

 

  • Obucite mokru majicu u krevetu

"Moja bivša je jednom došla u krevet u mokroj beloj majici. Prizor je bio da ti vilica padne." Nik, 30


Ma, nemoj da pričaš! Bolji prizor i od, recimo, grudi?! Jesi li siguran?!
Pored toga što je vrlo neprijatno nositi mokru majicu i što ćete se smrznuti i možda rizikovati prehladu, skvasićete posteljinu, morati da je menjate... a nosićete je vrlo, vrlo kratko! Postoji li ijedan deo nošenja mokre majice koji je zapravo seksi?

 

Seks
foto: Profimedia
  • Budite grube prema njegovom udu

"Devojke, naši intimni delovi nisu toliko osetljivi. Možete da budete i grublje, stisnite ih jače, zgrabite ih kao da muzete kravu. Možda ćete pomisliti da mu nanosite bol, ali garantujem da će tražiti još." Stiven, 23


Osim ako "Stiven" ima fetiš i mazohista je, ovo je verovatno najgori savet koji se ikada pojavio na internetu! Muškarcima pođu suze čak i ako ih slučajno udarite u međunožje ne preterano snažno, a zamislite kakav efekat može da izazove namerna grubost. Nikad, ni u ludilu nemojte slušati Stivena!

 

  • Pričajte drugačijim akcentom

"Sledeći put kad odete u krevet, pričajte nekim stranim akcentom i vidite koliko dugo možete da izdržite."


Zar želite da vam se neko smeje u trenutku kada treba da se osetite poželjno i privlačno?

 

  • Nagradite ga i kaznite

"Postavite mu pitanje koji je vaš omiljeni film, boja i sl, a ako kaže tačan odgovor zaslužio je 10 sekundi oralnog seksa. Ukoliko pogreši, sipajte mu vreo vosak na grudi."


Ne, ne sme da postoji odnos u kom se fizički kažnjava zaboravljanje neke sitnice iz života partnera!
 

 

makonda-tracker