izašla kao pobednica

MESECIMA SE BORILA SA KORONOM, UDATA JE ZA KOLEGU: Ovo niste znali o voditeljki Milici Nedić

4

Milica Nedić je prepoznatljivo lice na malim ekranima, ali iza nje su meseci borbe za zdravlje

foto: printscreen
foto: printscreen

Voditeljka "Dnevnika" i urednica na RTS-u Milica Nedić mesecima se borila sa virusom korona, ali napokon se vratila na posao.

 

Ona je presrećna što je ponovo na malim ekranima i, kako kaže, svojoj drugoj kući:

 

Konačno ponovo na poslu i sa vama, poštovani gledaoci, kao i sa dragim kolegama. Ponovo u svojoj "drugoj kući". I to zahvaljujući svojoj porodici, stručnim i predanim lekarima i zdravstvenim radnicima KBC "Dragiša Mišović" i svima vama koji ste bili uz mene proteklih meseci. Neizmerna zahvalnost za sve vaše lepe reči i poruke, brigu i podršku. Posle jedne ozbiljne opomene i dobre škole, opet koračam ka Suncu — poručila je voditeljka.

 

 

Kako ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, malo ko je znao da je Milica u braku sa iskusnim novinarom i urednikom, direktorom Radio Beograda, Milanom.

 

U braku, par je dobio sina Nikolu.

 

 — Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja — rekla je Novostima svojevremeno Milica.

 

 

 

makonda-tracker