tužno

TRAUME KOJE SU DOŽIVELE NJENE ĆERKE NIKO NE MOŽE IZBRISATI: Ana Mihajlovski otkrila nemilu scenu koju su doživele

4

Voditeljka i naslednice ne mogu da dođu k sebi, nakon ovog gubitka

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Ana Mihajlovski doživela je nemilu scenu tokom jučerašnjeg dana kada su njene ćerke sa psom prelazile ulicu u Zemunu. 

 

"Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač 'dačije sandero' metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog, i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne 'dačiju sandero', ali nije uspeo", rekla je Ana i dodala: 

 

Ana Mihajlovski
foto: Sonja Spasić

"Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio", zapitala se potresena voditeljka, koja je slučaj odmah prijavila policiji.

 

"Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti",  zvaršava Ana paralisana od celukupne situacije.

 

 

 

makonda-tracker