deci se sviđa...

"PRINC JE PRIHVATIO SVE!" Šarlin od Monaka se oglasila povodom poteza na koji se NIJEDNA PRINCEZA ne bi odlučila

0

Prošlo je mesec dana otkako se u javnosti pojavila princeza Šarlin, supruga princa Alberta, s pankerskom frizurom koja je šokirala knežev dvor, ali i javnost...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Šarlin odlučila je da obrije levu stranu glave, a mnogi su njen postupak opisali kao reakciju i odgovor na brak s Albertom i tužbu za dokazivanje očinstva za još jedno vanbračno dete.

 

Ali, u intervjuu koji je dala za francuski časopis Point de Vue, princeza Šarlin, naravno, sve to negira, tvrdeći kako je sve to bila isključivo njena odluka i da nakon što je šok prošao, čak se i njenom suprugu, princu Albertu frizura sviđa.

 

Ovog ponedeljka Šarlin je proslavila 43. rođendan, a svoj novi imidž je pokazala 16. decembra na godišnjoj božićnoj zabavi koju je organizovala palata. Na pitanje da li je kao javna osoba uspela da ostane imuna na kritike koje su stigle na račun njenog izgleda, princeza je rekla:

 

"Frizura je bila moja odluka, a čini se da sam s njom isprovocirala razne komentare. Ali, to je bila moja želja već duže vreme i takav stil mi se sviđa. To je sve."

 

1 / 15 Foto: Profimedia

 

Opisujući sebe kao nekonvencionalnu princezu, Šarlin je dodala: 'Istina je da od svih članova kraljevskih porodice ja sam verovatno ona s najviše promenjenih frizura i ovde neću stati. To je moja odluka.'

 

Princezu Šarlin u prošlosti su često kritikovla da u javnosti izgleda nezainteresovano i hladno, nikada nije nasmejana, a ona sama kaže da se pripremala za najgore reakcije na dramatičnu promenu imidža.

 

"Znala sam da će biti pitanja poput 'Zašto to radi' i 'To ne priliči članu kraljevske porodice'. Zaista na te komentare nemam šta da kažem, osim da se nalazimo u 2021. godini i da u ovim vremenima, koja su neverovatno teška, postoje druge, mnogo važnije stvari koje zaslužuju zanimanje javnosti. Ono što je najvažnije je da se Žaku i Gabrijeli sviđa moja nova frizura i da, nakon prvog iznenađenja, princ je prihvatio sve i sviđa mu se."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

 

Uz novi intervju objavljen je i novi porodični portret na kojem princeza Šarlin pozira u belom kombinezonu sa velikom ogrlicom, oboje s potpisom Diora, dok uz nju stoji princ Albert i šestogodišnji blizanci princ Žak i princeza Gabrijela. Reč je o fotografiji snimljenoj u decembru prošle godine, pre nego što je Šarlin obrijala glavu.

 

 

makonda-tracker