REKLA ŠTA MISLI

"SAMOPOUZDANJE, OSMEH, POGLED" : Rada podelila fotku pobednice "Evrovizije", mlada ITALIJANKA ju je očarala! (FOTO)

1

Manojlovićeva je istakla da devojke treba da prihvate sebe u svakom pogledu.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Pevačica Rada Manojlović pratila je ovogodišnji izbor za pesmu "Evrovizije", a kada je ugledala pobedničku grupu iz Italije, odmah je sa publikom poželela da podeli svoje mišljenje.

 

"Ovo je Viktorija, članica grupe "Maneskin", pobednica Evrovizije. Veoma sam srećna što je ovakva devojka trenutno najpopularnija u Evropi. Nadam se i volela bih da mlade devojke uvide koliko je lepo, kada je neko jedinstven, kada nema copy-paste urađene usne, obrve, jagodice, obraze, vilice, silikonske grudi i šta sve ne... Samopouzdanje, pogled, osmeh takođe mogu biti veoma izazovni, što nam ova devojka i dokazuje. Naravno, nisam strogi protivnik estetske hirurgije i ulepšavanja, ali da to bude baš kao što sama reč kaže, "ulepšati", "popraviti", nešto što vas baš čini nesrećnima i što ne možete da podnesete na svom licu ili telu, ali shvatate i sami da ovde pričam o krajnostima, trčanju pod noz jer su "velike usne u trendu, velike grudi u trendu, velike jagodice u trendu" i tako dalje", napisala je pevačica na Instagramu.

 

 

Fotografije mlade muzičarke koje je objavila naišle su na oduševljenje publike, te su se mnogi složili sa njenim mišljenjem.

 

Rada Manojlović
foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker