nije štedela reči

ŠUŠKALO SE O SANJI VUČIĆ I NJEMU: Evo kako je devojka Damijana Davida prokomentarisala nastup Uraganki na Evroviziji

4

Evroviziju koja je protekle nedelje održana u Roterdamu obeležile su i simpatije srpske pevačice i italijanskog predstavnika

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska pevačica Sanja Vučić, članica sastava Hurricane, nije krila da joj se dopada nekoliko godina mlađi Damijano David, frontmen italijanskog glam rok benda Måneskin.


On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina — kroz smeh je pričala Sanja za Wiwibloggs.

 


Od trenutka kada je Sanja na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala s Damijanom, društvene mreže su eksplodirale i fanovi Evrovizije nisu prestajali da pišu o njihovim simpatijama. Ipak, ispostavilo se da Italijan ima devojku, a reč je o poznatoj influenserki Đorđi Soleri.

 

Đorđa Soleri
foto: Instagram

Ona se nije oglašavala povodom pisanja svetskih medija o navodnim simpatijama između pevača i naše Sanje, ali je onima koji je prate na Tviteru zapalo za oko da je Đorđa nije preskočila naše devojke kada je komentarisala nastupe na Evroviziji tokom finalne večeri.


Ne sviđa mi se ova stvar... Ali njihova luda energija me tera da ustanem i igram! Uvek sam fan ako postoji svetlucavi kombinezon — napisala je ona.

 

 

1 / 20 Foto: Profimedia


Njeni pratioci komentarisali su da ih srpske predstavnice podsećaju na britansku grupu Little Mix, ali i na sestre Kardašijan, ali Đorđa nije želela da odgovara na njih.
 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker