nove informacije

ORGANIZATORI EVROVIZIJE DONELI ODLUKU: Grupa Maneskin nakon SKANDALA koji trese EVROPU ide na testiranje na NARKOTIKE!

0

Nakon što je sinoć Italija pobedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damjan Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, nakon čega su organizatori Evrovizije rešili da ga podrvrgnu testu na drogu, kao i ostale članove grupe "Maneskin".

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kako "Express.co.uk" navodi, organizatori prestižnog muzičkog takmičenja su potvrdili kako će se Italijani dobrovoljno podvrgnuti testiranju i kako će se tako saznati da li je droga konzumirana tokom finalne večeri.

 

Podsetimo, Švedski novinar pitao je Damijana da li je koristio kokain na Evroviziji, preneo je "Njujork Tajms". Damijanov odgovor je bio da se nije drogirao, nakon čega se grupa "Maneskin" oglasila i na svom zvaničnom Instagram nalogu.


- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijano koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas - navodi se u objavi grupe "Maneskin".

Podsetimo, organizatori Evrovizije oglasili su se po ovom pitanju:

 

- Svesni smo spekulacija oko video isečka italijanskih pobednika Evrovizije u Green room-u sinoć. Bend je snažno opovrgnuo optužbe da su upotrebljavali droge, a njihov pevač će se po dolasku kući podvrgnuti dobrovoljnom testu na droge. To su zatražili i sinoć, ali EBU nije mogao odmah organizovati testiranje. Bend, njihov menadžment i šef delegacije obavestili su nas da nije bilo droge i objasnili su da je za njihovim stolom razbijena čaša i da je pevač očistio komadiće stakla. EBU može potvrditi da je slomljeno staklo zaista pronađeno nakon provere na licu mesta. Još uvek pažljivo pregledavamo snimke i pravovremeno ćemo objaviti sve nove informacije - navodi se u zvaničnoj objavi EBU-a.

 

 

makonda-tracker