mladi, lepi, uspešni...

VARNICE NA EVROVIZIJI: Na pomolu ljubav Sanje Vučić i zgodne evropske zvezde? (FOTO)

3

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić otputovale su u Roterdam, gde će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji sa pesmom Loco loco.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tri prelepe pevačice grupe "Hurricane" već su osvojile Evropu, a do sada su imale dve probe u roterdamskoj "Ahoj areni". Uspeh ovog trija pokazao se za sada po milionskim Jutjub pregledima, hiljadama komentara, a dok se spremaju za polufinale, rodile su se, navodno, i neke simpatije!

 

Sanja ne krije da joj se dopada italijanske pevač Damijano David, pevač grupe Maneskin, koja je privukla veliku pažnju i čija pesma Zitti E Buoni važi za jednu od glavnih favorita.

 

1 / 15 Foto: Instagram Printscreen

 

Kako mediji prenose, oni se ne razdvajaju, a isplivala je i jedna zajednička fotografija, uz koju je Sanja dodala i stiker vereničkog prstena!

 

On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina — kroz smeh je pričala Sanja za "Wiwibloggs".

 

Međutim, navodi se i da mladi Italijan nije ravnodušan na našu Sanju...

 

Pored restrikicije koje su na ovoj Evroviziji pod ogromnom snagom, italijanski predstavnik se ne odvaja od Sanje Vučić. Redovno dolazi na sve probe naše delegacije, a s obzirom na to da su u razdvojenim hotelima, oni se konstantno dopisuju preko telefona i dogovaraju kada mogu da se vide — ispričao je za "Blic" izvor iz naše delegacije.

 

 

makonda-tracker