ovako izgleda danas

"NAKON MAJČINE SMRTI OTAC ME SE ODREKAO": Turbulentan život naše VODITELJKE koja se povukla iz JAVNOSTI, a onda...

2

Aida Jokanović publici je poznata i po vezi sa srpskim glumcem Banetom Trifunovićem

foto: Instagram
foto: Instagram

Aida Alilović (Jokanović) koja je nekad bila voditeljka, imala je veoma turbulentan život. Vodila je popualrnu emisiju i bila je u vezi sa poželjnim srpskim glumcem, a onda je sve krenulo nekim drugim tokom.

 

Naime dok je vodila bosansku verziju emisije "Leteći start" u žižu srspke javnosti dospela je dodatno tokom veze sa popularnim glumcem Branislavom Trifunovićem. Njih dvoje su godinama bili zaljubljeni i taman kad se mislilo da će otići pred oltar - veza nije uspela.

1 / 3 Foto: Luka Šarac

Aida se kasnije udala za Nedeljka Jokanovića 2015. godine, a ubrzo su dobili i devojčicu Rimu. Nažalost, Aida je nakon rođenja ćerkice doživela turbulentne periode o čemu je progovorila veoma otvoreno na Fejsbuku.

 

- Krajem jula postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri meseca posle otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti… I zato, draga Rima, hvala ti za šest meseci radosti - napisala je Aida 2017. godine.

Aida se danas bavi modnim dizajnom, a nedavno je u jednom intervjuu rekla da je to veoma ispunjava.

 

 

makonda-tracker