VELIKA PROMENA

BILA JE RAZUZDANA I SKANDALOZNA — A ONDA JE DOŠAO PRINC: Sve o RASKALAŠNOM I BURNOM životu princeze Sofije pre udaje

0

Švedskoj princezi Sofiji (36) javnost je svojevremeno dodelila titulu najskandaloznije princeze na svetu, ali razuzdani život odavno je iza nje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Sofija već 11 godina uživa sa princem Karlom Filipom (41), a zanimljivo je kako je živela pre udaje i bračnog života.

 

Iako se obično pisalo o tome kako je Megan Markl bila neprikladan izbor za princa Harija, mnogi misle da ju je Sofija Helkvist nadmašila u svemu.

 

Kada je imala 20 godina, bavila se modelingom kako bi platila fakultet i fotografisala se u toplesu za naslovnicu časopisa Slitz — i to sa zmijom oko vrata. 

 

Nakon toga je učestvovala u rijalitiju "Paradise Hotel", gde su učesnici bili singl ljudi koji su boravili u luksuznom hotelu, čije intimne trenutke gledaoci mogu da prate. Poznata je scena u kojoj je Sofiju masirao rijaliti kolega dok je bila u toplesu! Iako je daleko dogurala, nije pobedila.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Sofia je tokom svoje manekenske karijere upoznala porno zvezdu Dženu Džejmson u Las Vegasu, a svojevremeno je otkrila za magazin Slitz da su se ljubile.

 

"Prišla mi je i rekla da sam jedna od najslađih devojaka koju je videla i da želi da sednem s njenim društvom", ispričala je Sofija.

 

Sofija je neko vreme živela u Njujorku, gde je sa prijateljicom vodila tajni blog o životu i žurkama, a tu je pomenula i da se družila sa reperom Paf Dedijem.

 

Preokret u Sofijinom životu se dogodio kad je 2010. u jednom noćnom klubu u Stokholmu upoznala princa Karla Filipa. Već sledeće godine su počeli zajednički život, a njihova veza šokirala je javnost. Sofija je napustila karijeru modela i posvetila se dobrotvornom radu.

 

Par se venčao 2015. Čak i tada je Sofija šokirala, tako što je odabrala venčanicu koja je bila toliko otvorena da je pokazala njenu veliku tetovažu sunca. Poznato je da osim nje ima i tetoviranog leptira i pirsing na pupku.

 

Sofija je pre nekoliko dana rodila treće dete, sina Džulijana, a neverovatno je kako je od najskandaloznije princeze postala — omiljena. Dakle, ipak je moguće...

 

 

makonda-tracker