otvoreno

"TO ME UŽASAVA I DEGRADIRA!" Barbara Tatalović zamolila sve da je ne nazivaju bivšom devojkom Miloša Bikovića

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Nebitna

17-02-2021 14:39h
Jos se gica nesto,umesto da bude srecna sto je uopste pominju!

Nejasno

17-02-2021 17:55h
On je tvoj bivši momak, ti si njegova bivša djevojka. U čemu je problem ?

mimi

18-02-2021 15:21h
@Nejasno
Još jedna veza koja je poslužila kao paravan malom Milošu.

Maidi

17-02-2021 18:28h
Ima jaku porodicu,pa i da je nemas,imas identitet i bez njih,no kako razmisljas,jasno je da nemas!Ni za tebe nismo nikad culi!

Jelena

18-02-2021 11:12h
A ko je pa cuo za nju pre Bikovica
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: