čuvena kreacija nije bila jedina

IZNENADIĆE VAS ŠTA SE S NJOM DOGODILO! Princeza Dajana je imala rezervnu TAJNU VENČANICU za koju skoro niko nije znao

1

Modna dizajnerka koja potpisuje čuvenu venčanu haljinu u kojoj se ledi Dajana Spenser udala za princa od Velsa otkrila je da je paralelno sve vreme radila na još jednom modelu.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Kako je Elizabet Emanuel objasnila, rezervna haljina morala je da bude spremna za slučaj da se nešto dogodi prvoj, odnosno venčanici koju danas ceo svet dobro pamti. Ona je istakla i da bi Dajana ponela drugu haljinu da je nekako do javnosti dospelo kako izgleda glavna.


U to vreme želeli smo da budemo potpuno sigurni da će haljina biti iznenađenje ― rekla je Elizabet, koja je na ovom modelu sarađivala s tadašnjim suprugom Dejvidom, za People 2011. godine. ― Da su otkrivene tajne glavne haljine, Dajana bi verovatno morala da nosi drugu.

 


Druga venčanica bila je toliko tajna da čak ni članovi kraljevske porodice nisu znali za nju.


Dajana je nije probala. Nikad nismo ni pričali o njoj. Želeli smo da budemo sigurni samo da imamo još nešto, to je bilo više zbog našeg mira ― iskrena je ona.

 

1 / 8 Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia


Kako je nešto kasnije, u intervjuu za Daily Mail, izjavila Emanuelova, rezervna haljina ledi Di je potom ― nestala! Ovaj model nije ni završen u potpunosti, već je sašiveno samo tri četvrtine venčanice, a osnovni kroj je tek trebalo ukrasiti čipkom. Nakon što je venčanje prošlo i više nije bilo potrebe za njom, ni sama Elizabet nije mnogo razmišljala o njoj.


Ne znam jesmo li je prodali ili odložili negde. Bilo je to jako zauzeto vreme. Sigurna sam da ćete se pojaviti jednog dana ― rekla je ona.


 

 

makonda-tracker