šta vi mislite?

NEKI SU ODUŠEVLJENI, NEKI KAŽU — NIJE MOGLO GORE: Prva fotografija glumice u kostimu princeze Dajane podelila mišljenja

1

Konačno smo dobili priliku da vidimo popularnu zvezdu Sumrak sage kao legendarnu ledi Di

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih godina, gledali smo više filmova i serija u kojima se kao junakinja pojavljuje pokojna ledi Dajana. Većina je bila oduševljena performansom naše  Katarine Okseberg, Naomi Vots, Serene Skot Tomas i, posebno, mlade Eme Korin, ali sve zanima šta će s Dajanom kao likom uraditi Kristen Stjuart.


Američka glumica igra slavnu princezu i pop ikonu osamdesetih i devedesetih u novom filmu Pabla Larajna "Spenser", u kojem ćemo videti jedan vikend u životu britanske kraljevske kraljevske porodice. Konkretno, u pitanju su božićni praznici koje su princeza Dajana i princ Čarls proveli u Sandringemu s kraljicom i kada je ledi Di definitivno odlučila da se razvede od princa od Velsa.
Mnogi su bili neprijatno iznenađeni izborom Kristen Stjuart za ulogu Dajane, ali nije bilo malo onih koji su podsećali da se ona dokazala kao izvanredna glumica. Mesecima nakon što smo saznali ko je nova Dajana, pojavila se prva fotografija Kristen u njenom kostimu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Out Magazine (@outmagazine)


Očekivano, i ova fotografija podelila je mišljenja javnosti — dok deo smatra da američkoj glumici nedostaje energije "Engleske ruže", kako su zvali ledi Di, ima i onih koji su oduševljeni njihovom sličnošću i jedva čekaju da vide film.

 

 

 

makonda-tracker