uspomene

"IMALA JE TALENAT ZA ČITANJE DEČJIH SRCA": Bratanice princeze Dajane iskreno govore o nikad prežaljenoj tetki iz snova!

1

Bliznakinje su se osvrnule na odnos sa tetkom, koju su izgubile kada su imale svega pet godina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bratanice princeze Dajane, šarmantne  Amelia i Eliza Spenser fotografisale su se za naslovnicu britanskog magazina Tatler, a u intervjuu  pričale su u svojoj tetki, nikada prežaljenoj sestri njihovog oca grofa Čarlsa Spensera.

 

Bliznakinje su se osvrnule na odnos sa tetkom, koju su izgubile kada su imale svega pet godina

 

"Uvek smo je gledale i doživljavale samo kao svoju tetku. Odrastajući u Južnoj Africi, zaista nisam znala koliko je značajna u svetu sve dok nisam odrasla", rekla je Eliza, koja je Lejdi Di opisala kao neverovatno toplu osobu punu ljubavi.

 

 

"Uvek se trudila da se poveže s nama, spusti se na dečji novo i imala je neverovatan talenat za čitanje dečjih srca. Sva deca su je obožavala. Kada je napustila ovaj svet, shvatila sam da je to ogroman gubitak za mog oca i porodicu, a tek kasnije sam shvatila značaj gubitka nje kao ličnosti u svetu."


Osim toga, bliznakinje su se osvrnule i na indicent kada su kao devojčice s tetkom šetale do plaže. U jednom trenutku prišao im je paparaco, nasrnuo na njih i skoro srušio jednu od sestara.

 

"Dajana je reagovala smireno, pametno i promišljeno. Mi nismo imale pojma šta se događa. Cela situacija mogla je da se zavriši prilično zastrašujuće za nas, budući da smo bile tako mlade i da nismo razumele šta se dešava. Ali naša tetka je to pretvorila u igru rekavši nam da se takmičimo koja će prva doći do automobila. Mi smo naravno počele da trčimp koliko su nas noge nosile, ne sluteći da nas ona zapravo spasava. ​​Dugo niko nije znao da nam je spasla život i privatnost. Bilo je neverovatno kako nas je zaštitila da se osećamo sigurno i da nemamo strah. U to vreme nismo imali pojma šta je radila', zaključile su bliznakinje.

 

 

 

makonda-tracker