nije očekivao

POSETIO JE STARAČKI DOM,A PITANJE JEDNE BAKE POTPUNO GA JE ZATEKLO: Princ Vilijam se našao u URNEBESNOJ situaciji,ali...

0

Kejt se ovog puta našla na naslovnim stranama britanskih tabloida našla zbog jedne neobične stvari koja se desila tokom kraljevske posete jednom staračkom domu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljevska porodica je jedna od onih porodica o kojoj se poprilično govori svuda na svetu. Naravno, dodatne priče i tračeve podgreva i odlazak princa Harija i Megan Markl u severnu Ameriku, kao i cela situacija oko porodičnih odnosa. Međutim, princ Vilijam i Kejt Midlton, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su pod budnim okom javnosti.

 

Kejt se ovog puta našla na naslovnim stranama britanskih tabloida našla zbog jedne neobične stvari koja se desila tokom kraljevske posete jednom staračkom domu. Oni su posetili ustanovu za stare u Kardifu, a jedna starica je postavila neobično pitanje.

 

- Da li je ona vaša pomoćnica? - upitala je Džoan Dru-Smit (87) princa Vilijama kome je bilo veoma neprijatno zbog tog pitanja, kako navode strani izvori koji su se našli na licu mesta, ali je domišljata vojvotkinja spasila situaciju.

 

- Pa i jesam već neko vreme njegova pomoćnica - rekla je ona uz osmeh.


Zaposleni u domu su rekli da je nakraju sve ispalo simpatično, a da je Kejt bila oduševljena iskrenošću gospođe u godinama, i da je njena reakcija bila ljudska i prizemna. Svi su se oduševili njenim spontanim odgovorom, a princ Vilijam je bio veoma ponoisan na svoju ženu i njenu brzu reakciju.

 

 

makonda-tracker