iskrena

"OČITO SAM NA DNU!" Kejt Midlton zapanjila Britance iskrenošću i otkrila POTPUNO NEPOZNATE detalje

2

Školovanje u karantinu nikome nije lako palo, ni roditeljima, ni deci, a jedna od majki koja je morala da da sve od sebe da njeni mališani najlakše moguće podnesu drugačije uslove jeste i Kejt Mildton.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona je učestvovala u jednom grupnom razgovoru sa nekoliko roditelja i tom prilikom otkrila šta joj to najteže pada i koje su nove uloge u kojima se našla. Kejt se na video-pozivu otvorila i razmenjivala iskustva s drugim roditeljima.

 

Kako je sama priznala, Kejt pomaže princu Džordžu i princezi Šarlot u rešavanju zadataka, ali na pitanje kako bi ocenila svoje matematičke veštine na skali od 1 do 10, rekla je: -5.

 

"Očito sam na dnu", kroz smeh je rekla Kejt.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Kada su je pitali da zapiše jednu reč koja bi opisala roditeljstvo tokom pandemije, Kejt je bila iskrena, pa je napisala "iscrpljujuće".

 

"Kao roditelji imamo svakodnevne roditeljske uloge, ali pretpostavljam kako smo za vreme karantina morali preuzeti dodatne uloge u kojima su nam do tad pomagali drugi ljudi iz naše zajednice", dodala je ona.

 

Kejt je otkrila i koja je nova uloga u kojoj se našla!

 

"U izolaciji sam postala frizer, na užas moje djece", kazala je lepa vojvotkinja i dodala kako joj je suprug bio najveća podrška tokom pandemije.

 

 

makonda-tracker