koja vam se najviše dopala?

UVEK DRUGAČIJE, NADMOĆNO I DRSKO PROVOKATIVNO: Ove TRENDI kombinacije Jelene Karleuše su obeležile 2020. godinu (ANKETA)

0

Mi smo izbrojali da nas je oduševila i iznenadila više desetina puta, a ovih 14 izdanja sigurno ćemo dobro upamtiti. Koje je po vašem ukusu?

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša je žena koja definitivno ume da ostavi utisak, a jedno od oružja iz njenog arsenala nesumnjivo je stil po kojem je dobro poznata.

 

Ni u 2020. pevačica nas nije razočarala, pa se tako u svakom svom javnom pojavljivanju, kao i tokom karantina, trudila da iznenadi sve koji je prate. Mi vam predstavljamo nekoliko interesantnih izdanja koja je nemoguće zaboraviti, a vi nam kažite koje se vama najviše dopalo i postoji li neko koje treba pomenuti iako se ne nalazi na ovoj listi.

 

Uživajte!

 

Metalik mantil-haljinica

 

U prvim danima 2020, Karleušu smo videli u haljini za koju se, sasvim slučajno, ispostavilo da podseća na model kakav je Lepa Brena nosila još 1989. godine!

 

Reč je o dekoltiranoj toaleti s efektnim reverima i tri-četvrt rukavima, koja je naglaša svaki milimetar njenog besprekorno izjavanog tela.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zebrasti print

 

Jelenu Karleušu ne viđamo često u animal printu, ali svaki put oduševi, a interesantno da je zebrasti dezen jedan od njenih omiljenih. Na koncertu svoje koleginice i prijateljice Nataše Bekvalac, pevačica je rešila da mini-haljinu s ovakvim printom kombinuje na vrlo interesantan način — s efektnim žutim scenskim topom koji podseća na grudnjak, a više o tome čitajte OVDE.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Elegantno i provokativno

 

Jedno od Jeleninih najupečatljivih izdanja prošle godine nesumnjivo je ono u kojem se pojavila na koncertu Marije Šerifović početkom marta. Pevačica je za ovu priliku ponela interesatan plišani komplet crne boje koji se sastoji od krop-topa s polurolkom i dugim rukavima koji je otkrio njen savršeno izvajan stomak i pantalona sa zvonastim nogavicama.

 

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages

 

(Ne baš) karantinski stil

 

Tokom vanrednog stanja zbog pandemije virusa korona ni poznati nisu prečesto izlazili iz kuće, pa smo ih na društvenim mrežama uglavnom viđali u trenerkama i pidžamama. Za Jelenu Karleušu je to nedopustivo, pa nas je gotovo svakodnevno čašćavala zanimljivim eksperimentima iz njenog garderobera, a nama su se najviše dopale tri odevne varijante koje možete pronaći OVDE.

 

Džins na njen način

 

Nakon što su mere zaštite od virusa malo popuštene i život se nastavio i u našoj zemlji, pevačica i njene kolege iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" vratili su se snimanjima, a Jelena je sve oduševila interesantnim izdanjem.  Reč je o nesvakidašnjoj kombinaciji teksas pantalona kakve se ne viđaju svaki dan i provokativnog topa.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Prolećna varijanta

 

Krajem maja odabrala je haljinu sa cvetnim motivima, i to vrlo kratku, vrlo usku, kako bi istakla vitiku figuru. Ova haljina otkriva mnogo toga, pa i pogled na pevačicina ramena, dekolte i noge, ali zbog nežnih boja i motiva uspela je da postigne i nežni i seksepilni izgled.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Party izdanje

 

Prošle godine bilo je malo prilika za slavlje, a jedna od njih bila je žurka kojom je pevačica  obeležila 42. rođendan. Slavljenica je odabrala efektnu belu haljinu, ali je ključni detalj aksesoar kakav smo ranije videli na Emili Ratajkovski.

 

1 / 2 Foto: Instagram

 

Nešto sasvim drugačije

 

Iako preferira haljine, Jelena je za jedno snimanje "Zvezda Granda" odabrala kombinezon neobičnog kroja i još neobičnijeg dezena — ukrašen je prikazima anđela!

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

... i ponovo drugačije!

 

Kada bira kombinezone, Jelena se očito svojski potrudi da to bude nešto ni najmanje nalik bilo čemu što smo već videli, pa je tako nešto kasnije ponela interesantan model rezervisan samo za najzgodnije. Reč je o poluprovidnom komadu pripijenom uz telo koji na prvi pogled izgleda ukrašeno animal printom, ali je zapravo reč o — crnim slovima. Ovaj neobičan kombinezon je zatvoren oko vrata i, štaviše, ima manju rolku i dugačkih je rukava i nogavica, a kombinovala ga je s nude gležnjačama s tankom i visokom štiklom.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Klasika

 

Model sličan brojnim elegantnim haljinama koje su "proverene", ali ipak nešto drugačiji, zahvaljujući asimetriji i upadljivom sjaju, sjajno je stajao pevačici koja je poznata po tome što odlično nosi zelene nijanse.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Skupo i romantično

 

Za jedno od kasnih jesenjih snimanja takmičenja "Zvezde Granda", 

odabrala je dekoltiranu mini haljinu sa suptilnim volanima u donjem delu koja malo šta ostavlja mašti, i to model crvene boje. Uz nju je uklopila providne sandale i efektan crveni ruž, ali je u prvom planu ipak upečatljiva mini-tašna.


Reč je o clutch torbici sa zlatnim kaišićem koja nosi potpis čuvene modne kuće Saint Laurent i čije različite varijante već neko vreme oduševljavaju i svetske zvezde, a srpska pevačica opredelila se za crvenu boju.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker