sigurno su i same šokirane

NEVEROVATNA PODUDARNOST DECENIJAMA KASNIJE: Jelena Karleuša u haljini kakvu je Lepa Brena nosila 1989. godine! (FOTO)

4

Legenda jugoslovenske muzike Lepa Brena i njena mlađa koleginica Jelena Karleuša poznate su kao velike zaljubljenice u modu, pa se tako obema dopao maltene identičan model.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić
foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Pre nekoliko dana, vlasnica hita Slatka mala Jelena Karleuša pojavila se na snimanju nove emisije muzičkog takmičenja Zvezde Granda u mini-haljini koja je privukla mnogo pažnje. Reč je o dekoltiranoj toaleti s efektnim reverima i tri-četvrt rukavima, koja je naglaša svaki milimetar njenog besprekorno izjavanog tela.

 

Karleuša je kombinovala ovu haljinu s nesvakidašnjim modelom naočara za sunce i jednostavnim sandalama, a tu je kosa srednje dužine s upečatljivim talasima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

U pitanju je još jedno spektakularno izdanje, kakvo se od Jelene Karleuše i očekuje.

 

Ipak, tu nije kraj priče — kako je popularni tviteraš poznat pod nadimkom Mutav plovak primetio, reč je o modelu koji jako podseća na mini-haljinu u kakvoj smo videli Lepu Brenu pre više od tri decenije!

 

Slavna pevačica pojavila se u ovakvom izdanju 1989. godine, kada je u emisiji Disko folk izvela pesmu Čuvala me mama.

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen

 

Brena je, doduše, nosila kratku jaknu preko haljine, ali je izgled gotovo identičan, a sigurni smo da će obe pevačice biti prijatno iznenađene ovom simpatičnom podudarnošću.

 

 

makonda-tracker