godinama su se voleli

ŽELELA JE DA MU RODI PETORO DECE: Ovaj sportista bio je PRVI DEČKO Jelene Karleuše

1

Pre nego što se zaljubila u Zorana Davidovića Ćandu, pevačica je bila u vezi s jednim Nemanjom...

foto: Instagram
foto: Instagram

"Mala od skandala" Jelena Karleuša muzičku karijeru započela je još kao tinejdžerka, a tada je bila u ljubavi sa izvesnim sportistom Nemanjom, kog je ludo volela i maštala da mu rodi petoro dece, kako je jednom prilikom izjavila, piše Mondo.


— Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje, sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu. Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim, nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece — ispričala je pevačica kada je imala 19 godina i još uvek volela Nemanju.

 

 

Međutim, ova veza ipak nije uspela. Nakon Nemanje bila je u vezi s kontroverznim Zoranom Davidovićem Ćandom, koji je ubijen 2000. godine u automobilu marke "audi A8".

 

Pevačica se 2008. udala za fudbalera Duška Tošića, a iz braka koji, uprkos raznim pričama, i dalje traje, a par ima i dve ćerke Atinu i Niku.

 

1 / 15 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker