ovakvo raspoloženje nije moguće sakriti

U MINI-HALJINI KOJA MUTI RAZUM: Evo šta je Karleuša radila na koncertu Nataše Bekvalac kad nije znala da je gledaju

4

Među brojnim zvezdama koje su sinoć uživale u spektakularnom nastupu novosadske pop zvezde našla se i njena starija koleginica Jelena Karleuša

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pop pevačica, koja je i sama svojevremeno održala u Areni nastup za pamćenje, sinoć je bila među brojnim slavnima koji su podržali Natašu Bekvalac u najvažnijoj večeri u njenoj karijeri.

 

 

Jelena Karleuša pojavila se među prvima od poznatih ličnosti i prošla pored predstavnika medija ne dajući izjave, ali je bila odlično raspoložena, pa je našoj koleginici s portala Espreso poslala poljubac!

 

Pevačica je za ovu priliku odabrala veoma efektnu mini-haljinu s animal printom, odnosno sa šarama zebre, koju krasi interesantan žuti detalj u vidu grudnjaka, zanimljivo je da se rukavi završavaju rukavicama. Odlučila je da kombinuje od seksepilan komad s klasičnim belim salonkama, a bio je tu i Jelenin zaštitni znak — crne naočare za runce.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Jelena je izgledala prilično provokativno i spremno za provod, a mediji javljaju da je bila veoma vesela i da je u jednom trenutku u VIP loži potpuno opuštena zaigrala.

 

 

makonda-tracker