vrlo je efektno

NEŠTO SLIČNO SMO VIDELI NA ČUVENOJ LEPOTICI: Glavni detalj u rođendanskom izdanju Jelene Karleuše slavne dame OBOŽAVAJU

0


Popularna pevačica proslavila je sinoć svoj 42. rođendan, a ključni detalj njenog izdanja bio je aksesoar o kojem će se nesumnjivo dugo pričati

foto: Instagram, Profimedia
foto: Instagram, Profimedia

Jelena Karleuša okupila je svoje najmilije na žurki u svojoj vili na Dedinju i sve ostavila bez daha sjajnom dekoracijom i atmosferom, ali tema dana je — kao i uvek kada je Jeleni reč — njena odevna kombinacija.


Pevačica je izgledala fenomenalno u elegantnoj i provokativnoj haljini bele boje, a više o tome čitajte OVDE.

 


Međutim, čini se da je glavni detalj njenog izgleda ipak interesantan aksesoar za glavu u obliku krila koja spajaju lančići.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIVA LA KARLEUŠA (@vivalakarleusa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIVA LA KARLEUŠA (@vivalakarleusa) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ???????̌? (@karleusavogue) on

 

Ovo nije prvi put da Jelena nosi slične komade — na njenom nedavnom online koncertu ponela vrlo efektan aksesoar koji joj je uokvirio lice, a pre nekoliko godina se na žurki jednog magazina pojavila s upečaljtivim ukrasom o kojem se dugo pričalo.


Inače, krila kao motiv na ovoj vrsti ekstravagantnog i pomalo ekscentričnog nakita vrlo su popularna među slavnim damama, kada je reč o svetskoj sceni, premda ne ume svako da ga ponese tako da zaista odjekne i ostavi sjajan utisak.

 

Među onima koji su svakako privukli najviše pažnje je Emili Ratajkovski, koja se za ovakav aksesoar opredelila kada je planirala svoju modnu varijantu za prošlogodišnju Met Galu. Ona je blistala u smeloj haljini Pitera Dandasa, koju je kombinovala s ukrasom za glavu u vidu efektnih krila s obe strane glave, vezanih nizom lančića s kristalima, a reč je remek-delu čiji dizajn potpisuju Piter Dandas i Evanđelo Buzis.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Budući da je tema Met gale tada bio kemp, Emili je, kako je istakla i sama, bila inspirisana pevačicom i glumicom Šer, koja se smatra "kraljicom kempa" i koja je i sama (najmanje!) jednom prilikom nosila aksesoar za glavu s krilima.

 

 

 

 

makonda-tracker