O njima se pričalo danima, mesecima...

12 smelih lepotica koje su krasile naslovnice Plejboja: Poslednji pozdrav Hjuu Hefneru sa naše javne scene (FOTO)

1

Da li se sećate koje su dame sa naše javne scene bile dovoljno smele da stanu pred Plejbojev objektiv?

foto: Nemanja Knežević, Petar Đorđević, Vladimir Šporčić
foto: Nemanja Knežević, Petar Đorđević, Vladimir Šporčić

Olivera Kovačević

 

Voditeljka Olivera Kovačević bila je prva javna ličnost koja je krasila debitantsko izdanje ovog magazina na našim prostrima. Mnogi su tada smatrali da je voditeljka javnog servisa jedna od najlepših i da upravo iz tog razloga treba da se nađe na naslovnoj. Imala je hrabrosti da "probije led" pa je tako u januaru 2004. godine zablistala u poznatom muškom magazinu. Verujemo, da se sada kada je urednik zabavnog programa RTS, ne stidi zbog ove naslovnice.

Milica Milša

 

Glumica koja Milica Milša je uvek glumila uloge u kojima je bila zakopčana do grla, pokazala je zadivno telo i oduševila mnoge muškarce. Iako je kako sam naslov kaže seks bomba, ona je danas uzorna porodična žena koja se nalazi daleko od skandala i loših priča. Ne odvaja se od supruga pisca Žarka Jokanovića i često ih možete videti na gradskim dešavanjima kako uživaju zajedno.

Milica Bursać

 

Harizmatična voditeljka Milica Bursać želela je da ovekoveči lepotu svoje mladosti pre nekoliko godina, pa je to uradila i bez blama pokazala figuru na kojoj bi joj pozavidele mnoge dame. Ovo je pokazatelj da u zdravom telu, postoji i zdravi duh. Kao što se da videti, uz redovno vežbanje i pravilnu ishranu, ova mlada žena ne samo da je lepotica, već je i prava seks-bomba.

Jelena Jakovljević

 

Jelena Jakovljević ili Jelena Bin Drai. Danas živi rasklašnim životom u Arpaskim Emiratima, vodi poslove kompanije koju drži njen suprug i ima troje dece. U trenutnu kada se fotografisala važila je za jednu od

Goca Tržan

 

Srpska pevačica Goca Tržan u kasnim tridesetim odlučila je da stane pred objektiv aparata plejboja i pokaže nago telo. Kako je otkrila tada, shvatila je da to ne smatra nekim velikim grehom, već da je to deo umetnosti koja se prikazuje na taj način. Ona je to uradila 2014. godine.

Meni nije za karijeru potrebno da se slikam gola, ne vidim svoju ambiciju, da je to bilo potrebno radila bih mnogo ranije", rekla je Goca na samom fotografisanju.

Danijela Vranješ

 

Glumica Danijela Vranješ odmah nakon velike uloge u filmu "Ona voli Zvezdu" dobija poziv da uradi set fotografija za ovaj magazin. Bez mnogo razmišljanja prihvatila je poziv. Posle poziranja za ovaj magazin, Danijela je ušla u kuću Velikog brata, a bila je prva koju je publika izglasala da je i napusti. Danijela trenutno drži školu glume i presrećna je što radi posao koji voli.

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker