uživaju u svojoj bajci

ODLIČNO GA ZNAMO I BESKRAJNO NAM JE SIMPATIČAN: Znate li ko je suprug Maje Žeželj? (FOTO)

0

Dobro je poznato da je popularna spikerka pre nekoliko godina pobedila težak zdravstveni problem, a ogromnu podršku joj je u tim trenucima pružala porodica

foto: Dragana Udovičić Za Kurir
foto: Dragana Udovičić Za Kurir

Novinarka i spikerka televizije N1 Maja Žeželj (55) je, nakon braka s Draganom Marinkovićem, drugi put sudbonosno "da" izgovorila poznatom srpskom marketinškom stručnjaku Ivanu Stankoviću, koji je odnedavno vodi emisiju "Ko sam tebi i šta sam sebi" na televiziji K1.


Par, koji se ne pojavljuje prečesto u javnosti, ima dvoje dece — ćerku Lenu, koju je Maja rodila u 41. godini, i sina Marjana koji je na svet stigao dve godine.

 


Kao što se verovatno sećate, Maji je u oktobru 2010. godine pozlilo u zgradi RTS-a, gde je tada radila, nakon čega je završila u komi koja je trajala više od dva meseca. Ona je, naime, obolela od teškog oblika sepse i lekari su se dugo borili za njen život. U martu sledeće godine, Maja je stala ispred kamera, zdrava i nasmejana.

 

Zagrljeni, zagrljeniii...

Posted by Ivan Stankovic on Saturday, September 6, 2014

Najveću podršku u teškim trenucima pružao joj je suprug Ivan Stanković, koji je nedugo po Majinom oporavku od Udruženja ekonomskih propagandista dobio nagradu za životno delo i tom prilikom održao emotivan govor.

 

Zahvaljujem se svim mojim prijateljima koji su često u proteklih nekolko nedelja bili odlično rame za plakanje. Imao sam sjajnu podršku da prebrodim teške trenutke kroz koje je moja porodica prolazila. Posebnu zahvalnost dugujem ljudima koji su ponudili svoje organe za transplataciju kada nije bilo sigurno kako će se Majina bolest razvijati — rekao je Stanković, kako se tada pisalo, kroz suze.

 

 

makonda-tracker