ne očekuje da je drugi razumeju

OSUĐIVALI SU JE ŠTO NIJE POSTALA MAJKA: Slavna glumica otkrila kako se nosi s neprijatnim komentarima na račun njene privatnosti

1

Glumica Nataša Marković (43) govorila je o predrasudama s kojima se suočavaju žene koje nemaju decu i ispričala kako se ona nosi sa osudama okoline.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ženama se i danas nameću određene uloge, a okolina ni kod nas ni u svetu ne vodi mnogo računa o tome da svako od nas ima pravo na sopstvene izbore.

 

Glumica Nataša Marković za magazin Gloria osvrnula se na predrasude s kojima se suočavaju žene koje nemaju decu.

 

Lepa glumica kaže da nije bila izložena pritisku, ali da je osuda zbog toga što nije postala majka bilo:

 

Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu.

 

foto: Marina Lopičić

Nataša Marković intimu pokušava da sačuva od javnosti:

 

Volela bih da me ljudi znaju po ulogama, ne prija mi da se javno eksponiram i da svoj život delim sa drugima, ako već ne mogu drugima da pomognem. Cenim slobodu i privatnost, veoma mi je to važno, a posao u kome uživam mi oduzima jedan deo slobode. Ne dam je celu. Ne znam na koji način bi ljudima pomoglo da znaju neke stvari o meni, zato mi je to besmisleno — zaključuje glumica.

 

 

makonda-tracker