ne krije šta je tišti

"LAŽE DA ĆE SE RAZVESTI", A TO JE SAMO DEO PROBLEMA: Ljupka Stević progovorila o svemu što stoji iza sinoćnog skandala

16

Nakon decenije ljubavi, pevačica i pukovnik stavili su tačku na svoj odnos, i to vrlo burno, a o Ljupkinoj osveti od jutros bruji ceo region

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić


Pevačica Ljupka Stević se noćas oglasila na svom Instagram profilu, najpre iz bolnice, a potom je pokazala i unakažen automobil njenog bivšeg dečka, uz apel da "svaka devojka pazi kome daje 10 godina života".

 

Pevačica se nakon haosa oglasila i istakla da je "pukovnik otpisao svoje", ali i da ona nije uništavala njegove automobile.

 

Ljupka je za domaće medije ispričala da Simić već pet godina obećava da će se razvesti, ali i da je otkrila da ima ljubavnice koje vodi u svoju vikendicu sa bazenom.

 

Pukovnik je otpisao svoje posle 10 godina! Sad mu ostalo čistih pet godina braka. Pet godina laže mene da će se razvesti i sve mu je to bilo malo, pa je našao i ljubavnice. Kažem u množini jer tako i jeste. Voda ih u svoju viknedicu sa bazenom na Avali i tamo orgijaju. Naravno uz cijalis, jer on je ipak covek u godinama — rekla je za Republiku.

 

Loše mi je. Bila sam na VMA, tamo su mi zašili ruku, nakon toga sam otišla u policiju, sad čekamo proceduru. Slučajno sam se našla pored vozila, to je inače vozilo mog dugogodišnjeg ljubavnika. Ja sam njemu 10 godina ljubavnica, jer čovek ima ženu, nije razveden, a 5 godina se razvodi — pričala je Ljupka za Informer.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Pevačica je dodala i da su automobili već bili unakaženi kada je stigla i objasnila da je želeći da uzme svoj novac iz istog povredila ruku i da je zbog toga završila u bolnici.

 

Ja sam se našla između njegova dva vozila koja su bila osakaćena i čak kada sam htela da uzmem nešto iz tih kola, ja sam posekla ruku. Imala sam neku količinu novca u automobilu, htela sam da zavučem ruku i uzmem taj novac. Zatekla sam celu tu priču, dok je za to vreme gospodin bio u zgradi i nije smeo da siđe, radi svoje bezbednosti. Kada je došla patrola, oni su mislili da sam ja izlupala ta dva automobila. Ja bih njemu rado razbila glavu, a ne automobil, automobili nisu krivi. Ja sam bila u čudu kada sam videla razlupane automobile, istraga je u toku objasnila je pomenutom listu.

 

 

makonda-tracker