ODUŠEVILA MNOGE

POKAZALA PRAVO LICE: Jedna je od retkih pevačica koja nema NIJEDNU estetsku korekciju, a evo kako izgleda BEZ ŠMINKE

2

Naša poznata pevačica jedna je od retkih dama sa estrade koja se može pohvaliti potpuno prirodnom lepotom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ljupka Stević aktivan je korisnik društvenih mreža putem kojih sa fanovima često deli trenutke iz svog privatnog života. Ipak, na fotografijama je uglavnom viđamo komepletno našminkanu i doteranu, a sada je rešila da napravi izuzetak i sa javnošću podeli fotografiju na kojoj pozira u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke.

 

- Kako ste danas? - napisala je Ljupka uz fotografiju, a komplimenti su počeli da pristižu sa svih strana:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

- Najlepša! Prirodna lepotica! Jednostavno - prelepa! - samo su neki od komentara koji su se našli ispod ove objave.

 

Ova fotografija oduševila je njene brojne pratioce, a mnogi su pohvalili i činjenicu da Ljupka nije poklekla pred aktuelnim trendovima ulepšavanja lica estetskim zahvatima, već ponosno pokazuje svoj potpuno prirodan, savršen izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on

Inače, Ljupka je više puta svoje fanove oduševila svojim stavovima, pa je na veliki broj pozitivnih komentara naišla i nakon izjave da joj nije jasno zašto mladi na društvenim mrežama imaju potrebu da pokazuju svoje skupe stvari.

 

- Nije mi bitno zaista kada su te neke skupe, firmirane stvari u pitanju. Ja mislim da lepoj ženi, koja ume da iznese neku stvar, zaista nije potrebna neka marka. Ono čega se ja užasavam to je kada mnogo devojaka forsira, naročito na Instagramu. To mora da bude "Luj Viton" patika. Bitno je da ide onaj heštag i da se taguje. Ja ne znam šta je sa današnjom omladinom - zapitala se Ljupka Stević.

 

 

makonda-tracker