"još je sve sveže"

NITI JEDE, NITI SPAVA? Lepa pevačica raskinula s dečkom nakon devet godina ljubavi

4

Iako je bila sigurna da je pronašla čoveka svog života, pevačica je navodno ponovo sama

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Pevačica Ljupka Stević i njen partner su se žestoko posvađali zato što ga je ona mesecima pritiskala da je oženi i imaju decu, tvrde domaći mediji.

 

Pevačicina drugarica je za Informer ispričala da je Ljupka usled svađe spakovala kofere i napustila stan na Voždovcu koji je u vlasništvu njenog dečka biznismena.

 

— Devet godina je provela sa njim i bila je ubeđena da će ostati zajedno ceo život. Pričala mi je da želi bar troje dece, ali on očigledno nije spreman. U poslednje vreme je potencirala tu priču, a njemu je izgleda pao mrak na oči. Toliko su vikali jedno na drugo da joj je on na kraju rekao da pokupi stvari i napusti njegov stan — ispričala je.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Kada je video da se pakuje, biznismen je navodno spustio loptu.

 

— Rekao joj je da ne mora da žuri sa selidbom, ali ona se zainatila i iste večeri otišla kod sestre. Čule smo se, noćima ne spava i ne jede. Svi smo zabrinuti za nju — rekla je pevačicina drugarica, a Ljupka je potvrdila sve.

 

 —Tačno je da smo raskinuli dugu vezu, ali još ne bih da pričam o detaljima, još je sve sveže, razumite me — rekla je Ljupka za ovaj list.

 

 

makonda-tracker