ŠOK

NEMILOSRDNA OSVETA BIVŠEM?! Pevačica se oglasila usred noći i napravila haos na društvenim mrežama

4

"Ako kojim slučajem izađe snimak, jako čudan, znajte da sam to ja", počela je popularna pevačica.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ljupka Stević noćas je na društvenoj mreži Instagram podelila Story na kojem vidimo da se nalazi u bolnici i da joj je ruka u gipsu, a jednak šok kao ovaj prizor izazvao je tekst koji prati fotografiju.


Ako kojim slučajem izađe snimak, jako čudan, znajte da sam to ja. A šta se zapravo desilo videćemo. Javiće nam iz policije Voždovac. Za sad, par kopči, ali preživeću — napisala je Ljupka, a u sledećem snimku dodala: — Ovo je tek početak.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Ubrzo potom, ona je podelila snimak na kojem se vidi potpuno uništen automobil i još zapanjujućih poruka, u kojima je pevačica poručila devojkama da paze kome daju deset godina života. Objavila je i fotografiju na kojoj je pozirala s muškarcem i poručila:


10 godina sam bacila u vodu zbog skotine. Neka čuje cela nacija, ne stidim se! Sramota me je! Evo ga veliki j***č koji je jedva dočekao da se vrati da "obrne" par klinki uz Cijalis obavezan.

 

Ona je,  između ostalog, pozvala komšije da joj pošalju sve fotografije i snimke događaja koji je za posledicu imao sve što smo videli na "storijima".

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Inače, u februaru ove godine, pisalo se da je Ljupka raskinula s biznismenom nakon decenije ljubavi i napustila stan u kojem su živeli, a izvor blizak pevačici izjavio je tada da je pevačica bila spremna da zasnuje porodicu dok njen partner nije.

 

 

makonda-tracker