bez dlake ne jeziku

KOME SMETA PRELEPA I NESTVARNO ZGODNA JOVANA? Jedna od najlepših Srpkinja u obračunu s kritizerima!

6


Manekenka Jovana Đorđević vredno radi na svom telu i ne stidi se da to pokaže, ali ima onih koji joj to zameraju. Njena poruka njima je jasna!

foto: Instagram, Instagram
foto: Instagram, Instagram

Novosađanka Jovana Đorđević, koju smo upoznali pod njenim devojačkim prezimenom Švonja, važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja i, svakako, žena fudbalera.


Poznata manekenka, koja je udata za fudbalera Filipa Đorđevića, teško da nekad podelila fotografiju koja može da ostavi nekoga ravnodušnim, a njeni obožavaoci i obožavateljke naročito uživaju u letnjoj sezoni, kada češće imamo priliku da vidimo rezultate napornog vežbanja i pravilne ishrane u Jovaninim smelim odevnim kombinacijama i bikiniju.

 

Ipak, među brojnim manekenkinim pratiocima koji jedva čekaju priliku da se dive njenoj savršenoj figuri nađe se i poneka negativna reakcija, za šta Jovana preterano ne mari. Tako je bilo i juče, kada je ova lepotica objavila fotografiju za koju je pozirala u belom dvodelnom kupaćem kostimu, a pojedini njeni pratioci na Tviteru zamerili su joj zbog smelosti.

 


Ona im je odgovorila bez ustručavanja.

 

Jasno i glasno!

 

 

makonda-tracker