ljubav pre svega

OSTALI SU ZAJEDNO UPRKOS PRITISCIMA: Srpska lepotica čeka dete s albanskim fudbalerom (FOTO)

6

Iako je njihova veza okarakterisana kao "zabranjena ljubav" i godinama imala uspone i padove, manekenka Alisa Menković i fudbaler Berat Đimšiti i dalje su nerazdvojni

foto: Instagram
foto: Instagram

Njih dvoje su već neko vreme vereni, a sada čekaju prvo dete.


Od kada su zajedno, veza Alise i Berata tema je i srpskih i albanskih medija, a posebnu pažnju izazvala je uoči utakmice između Albanije i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Albanski mediji su tada predstavili Alisu kao "jedinu Srpkinju koja će na utakmici u Elbasanu navijati sa Albaniju", piše Mondo.

Veza je ubrzo nakon utakmice okončana, verovatno pod pritiscima medija i njihovih porodica, da bi par nekoliko meseci kasnije nastavio romansu.


Alisa i Berat upoznali su se u Cirihu, gde je lepotica odrasla, a fudbaler igrao za istoimeni klub.

Berat je, inače, rođen 1993. godine u Cirihu, a njegova porodica je albanskog porekla iz sela Veliki Trnovci u blizini Kosova i Metohije.


Početkom panedmije virusa korona, ponovo se pisalo o njima. U razgovoru za italijanske medije, Berat, koji igra za Atalantu, fudbalski klub iz Bergama, ostao je u Italiji tokom pandemije, iako je ona tada bila žarište virusa, a njegova verenica Alisa je otišla za Srbiju, kako bi pomogla svom narodu i šila maske jer drži modnu kuću.

Ona je došla na tu ideju, gledajući šta se događa u Bergamu gde je videla mnogo ljudi u potrazi za maskama koje nije bilo moguće naći. Zato se vratila u Srbiju i počela proizvodnju maski: ona ih deli gratis svima kojima trebaju, a nemaju novca da ih kupe — ispričao je tada Đimšiti.

makonda-tracker