dosta joj je!

NIJE LOŠA MAJKA AKO IMA TETOVAŽU, SILIKONE, SVOJE MIŠLJENJE: Srpska manekenka i supruga fudbalera odgovorila na kritike

2

Poznata lepotica nije ostala dužna onima koji su je negativno komentarisali

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Ana Rajković, koju smo upoznali kao Anu Cakić, uspešna manekenka i supruga golmana Predraga Rajkovića, našla se na meti kritika.


Ova lepotica i ponosna mama malog Relje, koja će uskoro na svet doneti drugo dete, često na društvenoj mreži Instagram deli fotografije koje svedoče o njenoj svakodnevici, a jedno im je zajedno: Ana na svakoj izgleda prelepo.

 


Rajkovićeva supruga uvek je doterana i očigledno brine o svom izgledu, a nekima koji je prate to je zasmetalo... Ana se zbog toga naljutila i rešila da odgovori na kritike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on


Je l' može neko da mi objasni zašto ženama smeta ako jedna majka izgleda dobro, smrša, ako joj je čista kosa, ako stigne i da se slika za Instagram... I kako ih ne mrzi da prave lažne profile i komentarišu nečiji život. Draga moja, zato ti je masna kosa i suknja do poda, jer si ti samo jedan lažni profil iz kog se krije jedna jako neispunjena žena — poručila je Rajkovićeva.


Ona je zamolila sve koji misle tako da prestanu da je prate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on


Molim sve koji misle da je majka loša ako vodi računa o sebi, ako ima svoj posao, ako ima tetovažu, silikone, svoje mišljenje i kratku suknju da me otprate. Hvala! — piše u Instagram "storiju" koji je manekenka podelila.
 

 

makonda-tracker