spaja nespojivo i izgleda savršeno

JEDNA SITNICA PRETVORILA JE ULIČNI STIL U VEČERNJI: Šta vi mislite o ovoj neobičnoj kombinaciji Maje Berović? (ANKETA)

2

Popularna pevačica poznata je kao neko ko ne štedi kada je odeća u pitanju, ali daleko više pažnje privlači svojim kreativnim rešenjima nego samim skupocenim komadima koje nosi

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Maja Berović izgradila je proteklih godina prepoznatljiv stil, a ono što izdvaja na javnoj sceni jeste njena smelost da eksperimentiše i uvek ode korak dalje, a njena najnovija odevna kombinacija spada u takve modne eksperimente.


Pevačica je snimanju svog novog projekta ugostila novinare i pokazala interesantnu odevnu varijantu — spoj pocepanog šortsa od džinsa i kratkog topa koji otkriva savan stomak i vitku figuru. Ipak, najinteresantniji je njen izbor aksesoara za glavu. Pevačica je, naime, ponela ukras u vidu perlica koje pružaju neočekivanu notu glamura i podsećaju na stil dvadesetih godina prošlog veka i time ovu krajnje ležernu i streetstyle varijantu pretvorila u kombinaciju u kojoj ne bi štrčala ni na nekom letnjem koncertu. U tome joj je značajno pomogla obuća: veoma elegantne sandale s tankim kaiševima i visokim štiklama.
 

Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker