možda vas inspiriše

I UDOBNO I VRLO ATRAKTIVNO: Maja Berović u fenomenalnoj odevnoj kombinaciji za provod (FOTO)

0

Popularna pevačica našla među gostima Cece Ražnatović na slavlju upriličenom povodom rođenja njenog prvog unuka i jedna je od, bez sumnje, najlepše odevenih

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Maja Berović ponovo je u srpskoj prestonici nakon perioda karantina zbog pandemije virusa korona, koji je provela u Austriji.


Atraktivna pevačica sinoć je prisustvovala proslavi koju je organizovala njena koleginica, prijateljica i komšinica Svetlana Ražnatović povodom rođenja prvog deteta njenog sina Veljka i, sudeći po fotografijama, bila među najbolje raspoloženim zvanicama!

 

Maja je, čim je stigla, oduševila sve prisutne jer se opredelila za neočekivan stajling: umesto neke elegantne odevne kombinacije, pevačica je ponela trendi jaknicu zlatne boje sa cvetnim desenom, uske crne pantalone i jednostavne nude sandale s kaišićima. Tako je pevačica spojila vrlo moderan izgled s udobnošću i mogla opušteno da pleše cele večeri. Od aksesoara tu je skupocena mini-torbica marke Guči i njeno glavno oružje: osmeh.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Inače, kako pišu domaći mediji, Maja se odlično provela na slavlju o kojem je sinoć pričala cela zemlja, a u jednom trenutku se navodno latila mikrofona i srećnom tati zapevala jedan od svojih najvećih hitova, na opšte oduševljenje ostalih gostiju.
 

 

makonda-tracker