njena najveća podrška

BILA JE TINEJDŽERKA KAD JE OSVOJIO NJENO SRCE – ALI SVE SE ZAVRŠAVALO NA POGLEDIMA: Znate li ko je suprug Maje Berović?

2

Popularna pevačica uspešna je na svim poljima, a čini se da najviše uživa na ljubavnom planu

foto: Instagram
foto: Instagram

S obzirom na ogromnu slavu koju je pevačica Maja Berović stekla na Balkanu, ona je mnogima predmet žudnje, pa se često može čuti pitanje ko je muškarac koji je osvojio njeno srce.


Dobro je poznato da Maja već godinama živi u Austriji, a tamo je jer je njen suprug Alen Dragosav razvio uspešan posao u ovoj zemlji. Oni žive pravu bajku, a interesantno je da su se prve simpatije između njih javile dok je Maja još imala svega 17 godina.

 

Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe – ispričala je jednom prilikom Berovićeva.

 

Par je već dugo zajedno, a 2016. godine venčali su se na grčkom ostrvu Rodos, i to u velikom stilu – uz nenadmašan glamur i romantiku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on


Ona ne krije da ne može da zamisli svoj život, pa čak ni karijeru, bez Alenove podrške jer je njen suprug i njen najbliži i najiskreniji saradnik.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on


On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar – otkrila je Maja pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker