novi detalji

„NE MISLIM DA STAROST PROVEDEM OVDE“: Nikola Kojo se s porodicom seli u jednu od država bivše Jugoslavije?

43

Nakon što je pre nekoliko meseci glumac najavio da će napustiti zemlju, mediji javljaju da je porodica Kojo pronašla mesto na kojem će nastaviti život

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Proslavljeni glumac Nikola Kojo (52) uskoro će se sa suprugom Aleksandrom i njihove tri ćerke preseliti u Sloveniju, tvrdi Gloria.

 

Istaknuti dramski umetnik, koji iza sebe ima neke od najpopularnijih filmova u istoriji domaće kinematografije, poput „Lepa sela lepo gore“, „Četvrti čovek“, „Do koske“, „Mi nismo anđeli“, „Nebeska udica“, „Smrt čoveka na Balkanu“ itd, navodno je podneo dokumente za useljenje u ovu zemlju i, tvrdi Gloria, očekuje da će se njegov zahtev rešiti povoljno u bliskoj budućnosti.

 

Kojo je, inače, o nameri da s porodicom napusti Srbiju pričao u oktobru prošle godine za portal Klix.ba.

 

1 / 5 Foto: BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

 

Otkriću vam da se spremam da se iselim odavde, iako imam 52 godine, a o destinaciji još uvek ne mogu da govorim. Ne mislim da starost provedem ovde, niti da moja deca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi, koja guta svoje ljude — istakao je Kojo tada.

 

On je dodao da su mu važni porodica, prijatelji i posao i njegov mikrosvet i da se trudi da izbegava „fekalije oko sebe“.

 

Znam da zvučim pesimistički, ali ja sam realni pesimista koji sagledava, prema mom mišljenju, na pravi način — zaključio je.

 

 

makonda-tracker