životna priča

ĆERKI ČUVENE INGRID BERGMAN PREDVIĐALI SU ŽIVOT PRIKOVAN ZA KOLICA: Izabela je nakon toga imala dva braka i karijeru!

0

Deformitet kičmenog stuba je nije omeo da postane poznata glumica

foto: Profimedia

Tokom godina postala je poznata kao strastvena feministkinja, ali takođe i jedna od retkih u Holivudu koja nije podlegla estetskim operacijama kako bi kako bi duže"ostala mlada" i nizala uloge.

 

Iako je i sama priznala da je činjenica kako se uloge smanjuju sa starenjem, odlučno je rekla "ne" hirurškom nožu.

 

"Ko voli, nek' izvoli. To je vrlo ličan izbor. Ja sam rođena s deformitetom kičme zbog čega sam se suočila sa nekoliko vrlo bolnih operacija, te ne želim da opet idem pod hirurški nož, posebno ne u svrhu lepote. Slično je i s botoksom.

 

Nezamislivo mi je da u sebe stavljam otrov. Vlasnica sam organske farme, te mi je nepojmljivo da svoje telo hranim najboljim namirnicama, a onda u sebe unosim otrovni botoks. Ne razumem tu filozofiju", rekla je u jednom intervjuu za Vogue.

 

Posle 25 godina poznata modna kuća joj ponovo ponudila saradnju


Sa 63 godine Lankom, tačnije njihov nov direktor Fransoa Leman, iskazala je želju da Izabela ponovno bude njihov model. Premda je od njih otišla ljuta, sada, sa 65 godina, ponovno je njihov model i zaštitno lice. Lepotu u svetu više ne predstavljaju samo mlada i savršena lica, mnogo montaže i prekrasni sjajni ten, lepota je postala nešto mnogo više od toga i ona više ne poznaje godine.

 

 

 

 

 

makonda-tracker