nije ih zaboravila

TAJNA POSETA O KOJOJ SVI PRIČAJU: Megan Markl je u Engleskoj provela samo TRI DANA, ali za OVO je našla vremena

0

Britanci su svesni da vojvotkinju od Saseksa neće uskoro imati priliku da ponovo vide uživo, a kada je prošli put boravila u domovini svog supruga Harija, odvojila je za to svega tri dana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su više od mesec i po dana proveli u Americi i Kanadi, gde su proslavili Dan zahvalnosti i, potom, Božić i Novu godinu, Megan Markl i princ Hari su se vratili u Veliku Britaniju početkom januara.

 

Učinili su to bez osmomesečnog sina Arčija, a Megan se svega tri dana kasnije vratila u Kanadu, gde ju je čekao mališan. S druge strane, princ Hari je ostao u Engleskoj, gde je boravio sve do prekjuče i stoički podneo napade javnosti zbog odluke da se povuče iz kraljevske porodice.

 

Iako je od Meganinog boravka u Britaniji prošlo izvesno vreme, mediji su tek danas saznali za jednu njenu tajnu posetu! Naime, na zvaničnoj stranici Megan Markl i princa Harija na društvenoj mreži Instagram objavljene su dve fotografije vojvotkinje u poseti prostorijama Udruženja za zaštitu životinja Mejhju, čiji je ona pokrovitelj već godinu dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Ranije ovog meseca, vojvotkinja od Saseksa svratila je kako bi posetila neverovatne ljude u Mejhjuu i saznala više o sjajnom napretku koji su otvarili tokom sezone praznika ― stoji u opisu fotografija.

 

 

makonda-tracker