poslednji intervju meganinog oca

"ONI SU IZGUBLJENE DUŠE, TO ŠTO RADE JE SRAMOTNO": Tomas Markl otkrio zbog čega ga je ćerka Megan DUBOKO RAZOČARALA

4

Tomas Markl otvorio je dušu o svojoj ćerki Megan Markl i njenom suprugu Hariju, pa istakao da su oni "izgubljene duše", u vezi sa njihovim povlačenjem sa kraljevskih dužnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

75-godišnji Markl istakao je da je odluka Harija i Megan sramotna, te da oni uništavaju britansku kraljevsku porodicu

 

"Ovo što Megan i Hari rade me je razočaralo, jer ona je praktično ostvarila san svake devojčice. Svaka devojčica želi da postane princeza, ona je to dobila i sada sve baca u vodu. Mislim da je sve odbacila zbog novca".

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kada je u pitanju Frogmor kotidž, renovirana kuća na kraljičinom posedu u Vindzoru, koja je renovirana specijalno za ovaj par, Markl je rekao:

 

"Izgleda da im 3 miliona dolara i kuća sa 26 spavaćih soba nisu dovoljni. To je sramotno za mene."

 

U subotu se oglasila i kraljica Elizabeta i oslobodila ih njihovih kraljevskih titula, s obzirom da više nisu radni članovi britanske kraljevske porodice. Kraljica je dodala da joj je drago da su našli konstruktivan način da podrže ovaj par kako bi imao nezavisan život koji žele.

 

 

Kako se navodi, Hari i Megan imaju plan da otplate 3,1 miliona dolara koji su utrošeni na renoviranje Frogmor Kotidža. Ipak, ovaj par neće biti potpuno finansijski nezavisan i dobijaće nešto manje od 3 miliona dolara godišnje od princa Čarlsa.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Tomas Markl rekao je da se njegova ćerka i zet pretvaraju u ovom trenutku u izgubljene duše.

 

"Ne znam čemu oni streme, a mislim da ni oni ne znaju šta traže. Kad su se venčali, na nešto su se obavezali, da predstavljaju kraljevsku porodicu i budu njen deo. Budalasto je da to ne urade. Oni su jedna od najvećih i najdugovečnijih institucija. Uništavaju je, čine je jeftinom. To je smešno, uopšte ne treba to da rade", zaključio je Markl.

 

Podsetimo, Megan i njen otac udaljili  se još pre njenog venčanja 2018. godine, kada je on bio umešan u skandal sa paparaco fotografijama.

 

Markl je dodao i da ne očekuje da će razgovarati sa svojom ćerkom ili bivšom suprugom Dorijom Ragland: "Ne mislim da će me kontaktirati, posebno sad, u svetlu ovoga što sada govorim o njoj".

 

 

makonda-tracker