SVAKI DETALJ JOJ JE BITAN

NIŠTA NIJE PREPUŠTALA SLUČAJU: Bivši suprug Megan Markl bio je prinuđen da potpiše s njom UGOVOR O TRUDNOĆI

4

Vojvotkinja od Saseksa bila je pre nekoliko godina u braku s režiserom i producentom Trevorom Engelsonom, a iako par nije imao dece, Megan je isplanirala svaki detalj u slučaju da do trudnoće dođe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogo pre nego što je u beloj haljini s dugim šlepom na tradicionalnoj ceremoniji izgovorila „da“ princu Hariju, Megan Markl udala se na plaži za Trevora Engelsona. Par se na večnu ljubav zavetovao na Jamajci, nakon sedam godina ljubavi, ali su rešili da se rastanu godinu i po dana nakon romantičnog venčanja.

 

Evo kako je izgledala Meganina prva svadba.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Dok su bili srećni i zaljubljeni, Megan i Trevor nisu se odlučili za roditeljstvo, ali je nekadašnja glumica i te kako mislila na svaki detalj u slučaju da zatrudni.

 

Kako je pre dve godine medijima ispričala jedna njena prijateljica, Megan je od supruga zahtevala da potpiše „ugovor o trudnoći“.

 

Marklova je navodno zahtevala da joj suprug potpisom garantuje da će platiti ličnog trenera i nutricionistu koji bi brinuli o njenom izgledu tokom trudnoće.

 

To se dogodilo u vreme kada su razmišljali da zasnuju porodicu u nekom trenutku u budućnosti ― ispričala je Meganina prijateljica za Dejli mejl i dodala da je „Megan želela da bude sigurna da će ubrzo biti spremna da stane ispred kamere“.

 

Engelson je pristao da potpiše ovaj ugovor, ali bez prisustva advokata.

 

Rekla je da je nešto potpisao, možda samo rukom pisano pismo zahvaljujući kojem je mogla da mu visi nad glavom ― objasnila je ona.

 

 

makonda-tracker