KAO DA NIŠTA NIJE BILO

KEMBRIDŽOVI SU PONOVO NA DUŽNOSTI! Kaput Kejt Midlton zbog kojeg NIKO nije ni pomislio na princa Harija i Megan Markl

1

Dok britanski mediji i dalje pretresaju svaki detalj odluke princa Harija i Megan Markl da se povuku sa svojih funkcija u kraljevskoj porodici, njegov stariji brat princ Vilijam sa suprugom Kejt Midlton nastavlja po starom…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pojavili su se sa širokim osmesima na licima na svom prvom zvaničnom događaju na kojem predstavljaju Krunu u 2020. godini. Uprkos tome što je iza njih težak period prepun spekulacija i pretresanja njihove privatnosti, par je izgledao veselo i samouvereno, javljaju britanski mediji.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton posetili su Bredford, u Zapadnom Jorkširu, gde ih je ispred gradske skupštine pozdravilo više stotina okupljenih obožavalaca kraljevske porodice. Par bi trebalo da razgovara s omladinom o životu u ovom gradu i obiđe nekolicinu projekata koji se bave promocijom kohezije između britanskih gradova.

 

Vojvoda od Kembridža bio je klasično odeven, a odabrao je sako teget boje, dok je njegova supruga odabrala haljinu jednog veoma pristupačnog modnog brenda, koju je kombinovala s efektnim kaputom Aleksandra Mekvina. Reč je o modelu maslinastozelene boje koji doseže nešto iznad članaka i ističe vitku figuru lepe vojvotkinje, a tu su i crne salonke pune pete koje je Midltonova nosila više puta.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

S obzirom na to da se na skandal koji su princ Hari i Megan Markl izazvali svojom odlukom da se povuku nadovezano niz tekstova u kojima se princ Vilijam optužuje da je odavao informacije o svom bratu i snaji da bi skrenuo pažnju s tračeva o svojoj prevari, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža izgledali su i više nego opušteno i spremno za razgovor s medijima.

 

 

makonda-tracker