ISKRENA

OSTALA SAM NORMALNA I SVE JE DOŠLO NA SVOJE MESTO: Ana Kokić otvoreno o ljubavnom KRAHU, a ovako komentariše BROJNE UDVARAČE!

1

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen u drugoj polovini jula potpisali su papire za razvod deset godina dugog braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

 Ana Kokić
Ana Kokićfoto: Ana Paunković

Što se nje tiče, sreća je u porodici, zdravlju i malim stvarima. Ona se trudi da se ne obazire na ono šta drugi misle i šta će reći, već sluša sebe. Kako kaže, čovek počne da živi tek kad se mane te rečenice - šta će drugi reći, te počne da osluškuje sebe, jer "dok nikog drugog ne ugrožavaš, možeš da radiš šta hoćeš u svom životu."

Sreća je kad možeš sebi da napraviš dan onako kako ti želiš, kad možeš da radiš posao koji voliš, kad ti je porodica zdrava i kad su nasmejani, kad možeš nekoga da usrećiš nekim sitnicama, poklonom, lepom rečenicom... mislim da je to sreća", ispričala je Kokićeva.

Njenu pažnju, kako kaže, trenutno "drže" ćerkice, kao i posao, pa je ništa drugo i ne zanima. Iako je jasno da i te kako mami poglede jačeg pola, ona se na to i ne obazire, ističući da "nije raspoložena za to".

 

 

makonda-tracker