ispunjava im sve želje

OTKAKO SE VRATIO IZ RUSIJE, NE ODVAJA SE OD NJIH: Ovako naš proslavljeni vaterpolista provodi vreme sa svojim NASLEDNICAMA (FOTO)

2

I dok izvršava poslovne obaveze, slavni vaterpolista brine o svojim naslednicama ispunjavajući im sve želje

foto: kurir
foto: kurir

 

Otkako se vratio iz Moskve, Nikola Rađen ne odvaja se od ćerki Nine (10) i Tee (9), koje je dobio u braku s pevačicom Anom Kokić, s kojom je nedavno sudski okončao brak.

 

foto: kurir

Da je tata za primer, uverio se i naš paparaco koji ga je zatekao na gradskom bazenu u Pančevu, na zatvaranju njegovog kampa vodenih sportova „Number One“.

 

foto: kurir

Dok je zavodio red klincima od kojih pravi buduće šampione, slavni vaterpolista zanimao se i svojom decom. Čim je mlađa Tea poželela da je tata ponese, Nikola je brže-bolje podigao na ramena.

 

foto: kurir

Noseći je tako izvršavao je svoje obaveze pred završnu utakmicu, bez obzira na to što mu je igrarija s decom otežavala posao. U jednom trenutku starija Nina iskočila je iz bazena i tražila tati da joj napumpa dušek. Rađen bukvalno nije znao gde će pre, pa se u trenutku pogubio. Međutim, i njoj je ispunio želju, a zauzvrat dobio je zagrljaj i mnogo poljubaca, što mu je ipak najbitnije od svega.

foto: kurir

Inače, vaterpolista se početkom juna vratio iz Rusije, a karijeru će da nastavi u Srbiji igrajući za Crvenu zvezdu. U međuvremenu, baviće se vaterpolo klubom Vind sport u Pančevu, koji je otvoren pre godinu dana.

 

 

makonda-tracker