ISKRENA

OSTALA SAM NORMALNA I SVE JE DOŠLO NA SVOJE MESTO: Ana Kokić otvoreno o ljubavnom KRAHU, a ovako komentariše BROJNE UDVARAČE!

1

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen u drugoj polovini jula potpisali su papire za razvod deset godina dugog braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Ana Kokić
Ana Kokićfoto: Dragana Udovičić

Par je na Božić ove godine odlučio da stavi tačku na zajednicu, a tu odluku pre svega podelili su sa ćerkama Teom i Ninom, a zatim i objavili zvaničnu izjavu javnosti. Brakorazvodna parnica nije dugo trajala s obzirom na to da su se zvezde dogovorile o sporazumnom razvodu.

 

Za Anu, kako kaže, ovaj veliki ljubavni brodolom jedan je od sastavnih delova života. Iako joj nije bilo lako, svanuo je i dan kada je sve "došlo na svoje mesto".

Znaš kako ja na to gledam - sve je to život. Mislim, opet, stojim čvrsto na zemlji s obe noge, zdrava sam, normalna sam, hvala Bogu, ostala (smeh) ...sve može da se prebrodi, sve prođe i sve nekako na kraju dođe na svoje mesto. Nema tu mnogo neke drame i ne znam ni ja čega", izjavila je pevačica, pa napomenula da je sa bivšim suprugom ostala u prijateljskim odnosima.

Između njih se, naime, prijateljska veza nikada nije ni nestala.

Ja da nisam uopšte bila prijatelj sa njim, da nije postojao taj normalan i lep odnos, mi ne bismo ni bili u braku. Ja sam njemu bila prijatelj, sada sam i uvek ću biti prijatelj i on je otac moje dece, tako treba da bude", rekla je Ana.

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker