TRUDI SE

VEĆ NEKO VREME SE BORI SA VELIKIM BOLOVIMA: Ana Kokić kreće na terapije, a sve ZBOG OVOGA!

1

Pevačica je ponovo spremna da se upusti u projekat u kome je svojevremeno zablistala, ali prvo mora da se pozabavi zdravstvenim stanjem.

Ana Kokić
Ana Kokićfoto: Nemanja Nikolić

Pevačica Ana Kokić od jeseni će imati pune ruke posla, što vezano za nastupe i pesme koje sprema, što zbog šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” u kojem će učestvovati. Odluka da se ponovo upusti u ovu avanturu, u kojoj je svojevremno pobedila, nije bila laka. Ipak, želja je pobedila njene mogućnosti.

 

Naime, Ana već duže vreme ima problema sa donjim delom leđa, što joj otežava funkcionisanje, a svesna je da će joj svaki mišić tela biti aktivan dok bude vežbala koreografije u šouu.

Kada je dobila ponudu da bude takmičar, Ana se neizmerno obradovala. Međutim, ta prva reakcija je ubrzo splasla jer je shvatila da joj je osim glasa, koji ima, potrebna i kondicija da iznese svaku koreografiju. Ni to nije problem jer Ana vredno trenira, ali njena leđa to ne bi izdržala - kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje:

Ana već duže vreme ima problema sa donjim delom leđa i to nikako da sanira. Čak se desi da joj bude dobro, ali da ponovo počnu neizdrživi bolovi. Zato je odmah nakon što je dobila poziv odobrenje prvo potražila od lekara i sa njima se konsultovala...

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker