luksuz

BEKAMOVI SU SE ODLUČILI ZA KUPOVINU GRANDIOZNOG PENTHAUSA: Dejvid i Viktorija za nekretninu daju 56 miliona dolara! (FOTO)

2

Žele da uživaju sa porodicom!

 

Nekoliko kilometara od tog doma, iste godine, porodica je kupila kuću. Tada je modna dizajnerka i bivša spajsica bila trudna sa njihovim prvim detetom Romeom. Prostrana kuća na selu posedovala je pet spavaćih soba, teretanu i zatvoreni bazen, a Bekamovi su tamo boravili do 2004. godine, kada odlučuju da pronađu novi porodični kutak. Kuću su prodali za 2,18 miliona dolara.

 

foto: Profimedia

Sledeća lokacija na koju su se preselili bila je njihov dom do 2015. Grandiozna vila u istočnom Londonu bila je u vlasništvu Dejvida i Viktorije od 1999. godine, a posedovala je sedam soba i prostirala se na 24 hektara zemlje. Mediji su je prozvali Bekingemska palata zbog lepote i prostranosti. Od njene prodaje dobili su 19 miliona dolara.

 

foto: Profimedia

Od 2007. do 2018. fudbaler i dizajnerka bili su vlasnici imanja na Beverli Hilsu, ali su ga prodali za više od 31 milion dolara.

 

Nekretnina koju su 2013. kupili u Londonu u Holand parku i danas je njihov dom kada borave u Britaniji. Luksuzna kuća poseduje osam spavaćih soba, svlačionice, pistu, teretanu, igraonicu i spa. Procenjuje se da ta nekretnina vredi preko 30 miliona dolara.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker