zauvek mlada

DANAS SLAVI 50. ROĐENDAN, A NIJE OSTARILA NI DAN: Ovo je TAJNA Dženifer Lopez! (FOTO)

3

Biti mladolikog izgleda u četrdesetim kao u dvadesetim je impresivno. A izgledati još mlađe? To je onda magija Bendžamina Batona.

dženifer lopez
dženifer lopezfoto: Profimedia

Na pitanje je kako naše omiljene poznate ličnosti to uspevaju dobićemo odgovor koji podrazumeva veliki unos vode, korišćenje kreme na suncu i dobar san. Ali Dženifer Lopez se kune da magični napitak iz njene bočice pozitivno razmišljanje. Budući da ona danas puni 50. godina, poslušaćemo šta ona ima da kaže povodom toga.

Ja sam mladolika i ne obraćam pažnju na godine. Možda zvuči kao kliše, ali nije. Godine su u vašoj glavi. Pogledajte Džejn Fondu."

Naravno da unosi mnogo vode i ide na tretmane lica i verni je fan kreme za zaštitu od sunca. Takođe, više puta je isticala da joj je san veoma bitan, zbog čega spava od 8 do 10 sati dnevno. Ne pije, ne puši i živi veoma čistim životom.

 

Svakako je, dakle, prilično disciplinovana. Uprkos rasporedu koji bi izdržali samo oni besmrtni, ona uspeva da sve isplanira. Vežba minimum pet puta nedeljno, učestvuje u emisijama, snima pesme. Preskočiti neku od obaveza za nju nije opcija.

 

Nekad, dok radim do kasno, mislim da ne mogu više da izdržim", kaže mama desetogodišnjih blizanaca. "Ali onda kažem sebi- Samo nastavi, to je samo još jedan sat. Cilj je da se pokrenete i ne budete lenji", objašnjava Džen.

Sa svojim dečkom trenira redovno i veoma je entuzijastična i pre i posle svakog treninga. Nekada im se pridruže i njegovi prijatelji. Iako su to sve profesionalni sportisti, pevačica nikad ne odustaje od treninga. Voli efikasnost i snagu koju ima nakon toga.

 

makonda-tracker