luksuz

BEKAMOVI SU SE ODLUČILI ZA KUPOVINU GRANDIOZNOG PENTHAUSA: Dejvid i Viktorija za nekretninu daju 56 miliona dolara! (FOTO)

2

Žele da uživaju sa porodicom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam nameravaju da kupe luksuzni penthaus u Majamiju, a za tu nekretninu morali bi da izdvoje malo više od 56 miliona dolara.


Slavni par je primećen u Majamiju kako razgleda zgradu koja je visoka 65 spratova i koja izgleda grandiozno. Kada bi se Dejvid i Viktorija odlučili da inkasiraju basnoslovnu sumu za taj luksuz, imali bi prilike da koriste spa-centar, frizerski salon, bar i teretanu. Takođe, Bekamovi bi sa decom mogli da uživaju u bazenu na krovu, a koristili bi i privatnu pistu za helikoptere. Penthaus nudi predivan pogled na more i prozore od poda do plafona.

 

foto: Profimedia

Inače, njih dvoje su rešili da malo predahnu od obaveza, pa su čitave nedelje proveli u Majamiju sa ćerkom i sinovima. Porodični odmor iskoristili su da sa naslednicima posete vodeni park, a Dejvid nije propustio da lepe trenutke podeli sa fanovima na društvenim mrežama.


Podsetimo, prvi dom Dejvida i Viktorije bio je u Mančesteru, kuća koju je Dejvidtada kao dvadesetjednogodišnji momak platio 180.000 dolara. Kasnije je prodata za oko 20.000 više nego što je plaćena. Godine 1998. par je promenio lokaciju, pa su iz Mančestera prešli u Češire na severozapadu Engleske. Tu su proveli četiri godine, a Viktorija je bila zadužena za enterijer penthausa, koju su prodali 2002. za više od 740.000 dolara.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker