NAIŠLA NA OSUDE

MNOGI SMATRAJU DA JE POTPUNO NEPRIMERENO: Ketrin Zita-Džouns u NIKAD PROVOKATIVNIJEM izdanju zapanjila javnost! (FOTO)

0

Poznati holivudski par je fotografisan na jednoj luksuznoj proslavi, a provokativno izdanje glumice je privuklo najveću pažnju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas će ove godine proslaviti 19 godina braka koji opstaje uprkos velikoj razlici u godinama. Ovaj poznati holivudski par je fotografisan na jednoj luksuznoj proslavi, a provokativno izdanje glumice je privuklo najveću pažnju.

 

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas su prisustvovali proslavi 60. rođendana jednog kanadskog milijardera na Kapriju, a svi pričaju o provokativnom izdanju u kojem se glumica pojavila.

 

foto: Profimedia

Ketrin Zita je za ovu priliku izabrala crnu haljinu sa dubokim dekolteom, dok je njen suprug poneo belo odelo. Čvrsto se držala za supruga, a mnogi su komentisali kako je dekolte neprimeren.

 

foto: Profimedia

Inače, glumica je prošle godine šokirala javnost kada je u jednom intervjuu priznala kako ona i suprug imaju otvoreni brak.

 

foto: Profimedia

- Nikada nisam mislila da je moguće sa nekim provesti 18 godina i da će sve biti idealno. I nije. I Majkl i ja imamo jako otvoren brak i vezu. Kada imate decu koja nisu kriva što ste ih rodili u tom svetu prepunom nepravde, morate jednostavno da budete otvoreni i sve iskreno da delite - rekla je. Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas imaju dvoje dece, ćerku i sina.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker